Leugenaartje

23Apr07

Betrapt worden op heterdaad en blijven ontkennen. Blijven ontkennen als een kleutertje dat je net hebt zien vechten en waarvan je weet dat het een flessentrekker wordt. Floyd Landis was de nieuwe nationale trots van the United States of America. Voor eventjes. Het was markant hoe hij na de positieve staaltjes bleef doen alsof zijn neus bloedde. Ik had hem en de gehele wielrennerij nog één kans gegeven. Misschien was er toch iets misgelopen. Misschien had een saaie laborant een vergissing gemaakt. Maar neen, zo’n testen lopen niet mis en na zovele andere roemrijke renners moest nu ook deze door checks en double checks het onderspit delven tegen de laboranten. De Tour de France 2006 was een leugen en de winnaar een leugenaar.

Doping, voor als je heel sterk wil worden:

Advertenties


7 Responses to “Leugenaartje”

 1. Tja, ze kunnen altijd proberen hé… Zouden die anderen dan niks pakken of iets dat ze nog niet in urine of bloed kunnen terugvinden?

 2. @Sandrissimo; het is nu wel al genoeg bewezen dat die doping écht het verschil maakt. Volgens mij is het bijna onmogelijk te winnen zonder.

 3. Je moet er maar zelf in geloven.
  Hij was een beetje dom.

  Groetjes Chantal.

 4. 4 smiling cobra

  Ik denk dat ik, als niet bijster in de wielersport geïnteresseerde toeschouwer, dat halstarrig liegen nog erger vind dan het dopinggebruik zelf. Zoals je zegt: kinderachtig.

 5. die gast heeft motorolie in zijn spierengespoten… google maar even. daar worden je spieren nog sneller buiten proporties van

 6. Zonder bewijs is er niets aan de hand.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: